Νέα

Νέα

Profi-Train, το έργο που χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ (KA2), φτάνει στο τέλος του

Εδώ και 3 χρόνια δουλέψαμε συστηματικά σε 6 χώρες Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία, Τσεχία, Μάλτα και Ελλάδα, πάνω στις Βασικές Δεξιότητες για την Εργασία για εργαζόμενους/ες με χαμηλά προσόντα. Tην Δευτέρα 31 Αυγούστου, διοργανώνουμε μια στοχευμένη εκδήλωση σε δύο συνεδρίες, η μία το πρωί στις 11:00 και η άλλη το απόγευμα στις 6:30. Στην εκδήλωση αυτή, θα παρουσιάσουμε τα παραδοτέα και τα αποτελέσματα του έργου που αφορούν στην επάρκεια.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία

Το Κέντρο ΕΡΓΑΝΗ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας, το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και το Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας πήραν την πρωτοβουλία να υλοποιήσουνένα πρόγραμμα για τη σύνδεση της ΚΑΛΟ με την ένταξη ευάλωτων και ειδικών ομάδων.

Συμμετοχή του Κέντρου Εργάνη στο 15ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Με διεξοδική παρουσίαση του νομικού πλαισίου για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία σήμερα συμμετείχε το Κέντρο Εργάνη στο 15ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας...

Έργο NET-RaW | 2η Διακρατική Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Με επίσκεψη σε γυναικείους συνεταιρισμούς της περιοχής της Θεσσαλονίκης, έκλεισε η 2η διακρατική συνάντηση του έργου NET-Raw.

Σελίδες

Πρώτη Επαφή
Βρείτε την ιδανικότερη διαδρομή για να έρθετε στο Κέντρο Εργάνη.

Το Κέντρο Εργάνη δημιουργήθηκε το 1991. Υποστηρίζει γυναίκες, νέους, δημιουργικές ομάδες και μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου Εργάνη. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

Κέντρο στήριξης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των γυναικών | Εργάνη

Καραβαγγέλη 1, Συκιές, 56625, Θεσσαλονίκη

+30 2310 621 166

+30 2310 621 648

ergani@ergani.gr

www.ergani.gr